duminică, 21 iunie 2015

REVOLTATOR! Opacitate totala la referendumul de la UMF



• Unii studenti nici nu stiu de referendumul care se desfasoara chiar in aceste momente • Oficialii UMF nu au vrut sa ofere declaratii

Astazi la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T Popa din Iasi are loc un referendum pentru stabilirea modului de desemnare a conducerii universitatii. Cadrele didactice, cercetatorii si reprezentantii studentilor in Senatul universitar si Consiliile facultatii ar urma sa isi exprime optiunile la Sala Rockfeller - pentru Facultatea de Medicina si în holul Aulei George Emil Palade pentru alte trei facultati. Practic, azi se decide daca rectorul va fi ales printr-un concurs public sau vot general. 

Totul pare sa se desfasoare intr-o lipsa de interes din partea studentilor si opacitate a oficialilor universitatii, care au refuzat sa ofere detalii despre referendum. Ba mai mult studentii care se aflau ieri pe treptele UMF, in mare parte nici nu stiau despre  referendumul de azi. "Habar nu am de referendum, abia am iesit de la un examen. Nu ma mai intereseaza. Intrebati pe altii", a raspuns un student.

Nici reprezentantii comisiei de vot nu au fost mai "darnici" in declaratii sau explicatii. "Ne pare rau, nu putem noi sa va dam informatii, incercati in corpul principal sa luati legatura cu cineva din conducere", a transmis unul din membrii comisiei. In corpul principal insa, conducerea UMF a fost de neabordat, reporterii fiind anuntati de cei de la intrare ca directorii sunt ocupati.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie foto

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu