sâmbătă, 20 iunie 2015

Liviu Brătescu – primul, Elena Udrea intră în Parlament de pe locul 2

Liviu Brătescu – primul, Elena Udrea intră în Parlament de pe locul 2

Liviu Brătescu – primul, Elena Udrea intră în Parlament de pe locul 2
10 December
07:49 2012
Candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 4, Liviu Brătescu, a fost votat de 12.346 alegători, la numărătoarea voturilor de pînă la ora 24.00. Elena Udrea, candidat al ARD, a primit 11.010 de voturi. Prin redistribuire, Elena Udrea poate obține un fotoliu de deputat.


Numărătoarea voturilor alegătorilor din Colegiul 4 Roman – Ion Creangă, făcută până la ora 24.00, a condus la concluzia că Liviu Brătescu, candidat al USL pentru Camera Deputaților, este cîștigător, cu 12.346 de voturi, în timp ce Elena Udrea, contracandidat din partea ARD, a obținut 11.010 voturi. Procedura de redistribuire a voturilor o poate propulsa pe Elena Udrea pe doritul fotoliu de deputat, chiar dacă s-a clasat pe locul 2 în preferințele alegătorilor din Roman și comuna Ion Creangă. La sediul de campanie al Elenei Udrea a fost liniște desăvârșită până la ora 24.00, moment în care a apărut liderul PDL Neamț, Gheorghe Ștefan.
“A fost o bătălie grea, cea mai grea, pentru că nu ne-am bătut doar cu candidații, ne-am bătut cu tot USL-ul, cu toate televiziunile care au fost antrenate în campanie împotriva mea și au lansat minciuni. A fost o campanie mizerabilă, dar susținerea de care m-am bucurat din partea cetățenilor a făcut să fac față acestor provocări. Mulțumesc primarului Leoreanu și domnului Gheorghe Ștefan, mulțumesc romașcanilor pentru sustinere și promit că nu-i voi dezamăgini. Peste patru ani vom face bilanțul și vă promit că vom continua să construim pentru Roman și romașcani. Campania făcută de mine și echipa ARD a fost construită pe fapte; am avut un contracandidat slab, care a obținut un rezultat sub nivelul USL pe județ. Vom continua să ne batem cu USL de aici, din inima Moldovei, vom face rezistență la ceea ce înseamnă uselizarea țării, vom apăra statul democratic și vom recâștiga electoratul care merge cu cei care construiesc și nu cu cei care demolează. Peste patru ani, vom vorbi despre succesul ARD”, a declarat Elena Udrea.

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu