duminică, 20 noiembrie 2016

Laurențiu Leoreanu: „Oastea PNL să stea dreaptă, unită, umăr lângă umăr, frate lângă frate să învingem hidra!”

Laurențiu Leoreanu: „Oastea PNL să stea dreaptă, unită, umăr lângă umăr, frate lângă frate să învingem hidra!”

poza stire leoreanu hidraÎn prezența a peste 1.000 de liberali, PNL Neamț și-a lansat sâmbătă, 19 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare. Evenimentul a avut loc de la ora 18:00 la cinematograful „Dacia Panoramic”.
Printre cei care au luat cuvântul au fost: Vlad Marcoci, Daniel Vasiliu, Dragoș Chitic, Gheorghe Flutur, Ioan Bălan, Gabriela Antipa, Cătălin Drăgușanu, Laurențiu Leoreanu, Eugen Țapu-Nazare, Gheorghe Falcă, Mugur Cozmanciuc și Alina Gorghiu.
În fața liberalilor nemțeni, Laurențiu Leoreanu, candidat pentru Camera Deputaților, din partea PNL Neamț, a rostit câteva vorbe, din suflet, admirate de către toți cei prezenți în sală.
„Oastea PNL să stea dreaptă, să stea unită, umăr lângă umăr, frate lângă frate să învingem hidra! Nu avem de ce ne teme! Să le spunem oamenilor adevărul în față!
Adversarii noști vin cu tot felul de mesaje subversive, încearcă să ne dezbine, dar nu vor reuși și asta pentru că suntem uniți, lucrăm drept, corect și cu onestitate și umăr lângă umăr vom învinge. Vor încerca mulți să vă spună că visul nostru nu e de actualitate, că obiectivele noastre nu se pot realiza, dar nu uitați că nimeni nu ne poate fura visul, mintea și inima. Merită să luptăm pentru obiectivul nostru indiferent de obstacolele pe care le întâlnim.
Am muncit, am luptat împreună și am câștigat, este timpul să confirmăm. Trebuie să facem din Roman și din Neamț o forță! Partidul Social Democrat trebuie împiedicat să ajungă la guvernare pentru că vremea PSD-ului și a nedreptăților a trecut! Dumnezeu să ne ajute! Roman înainte, Neamț înainte, Moldova înainte, România înainte, cu o guvernare PNL dreaptă, onestă și către cetățean”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu