vineri, 15 iulie 2016

Întrebarea cititorilor! De ce nu este deschis spațiul pentru skateboard și role, din Ștrandul Roman?

Întrebarea cititorilor! De ce nu este deschis spațiul pentru skateboard și role, din Ștrandul Roman?

poza stire spatiul de skateboardRomașcanii au semnalat redacției faptul că în Complexul de Agrement MOLDOVA – Ștrand Roman, spațiul recent amenajat pentru pasionații de skateboard și role nu este funcțional, fiind închis de mai mult timp.
Autoritățile locale explică faptul acesta prin lipsa unui regulament care să reglementeze funcționarea spațiului, mai ales că este un loc supus riscurilor de accidentare și ar putea fi trași la răspundere administratorii Complexului de Agrement.
Există anumite reguli clare, de protecție a activității, reguli care sunt verificate de către inspectorii de muncă, privind securitatea obiectivului. Acolo se pot produce accidente iar lipsa unui regulament de funcționare ar pune într-o lumină nefavorabilă administrația locală și am putea fi trași la răspundere.
Pe data de 25 iulie, vom avea o ședință de Consiliu Local în care vom aproba și acest regulament de funcționare al spațiului. După parcurgerea etapelor legale, de la 1 august, spațiul va fi funcțional și va avea toate avizele de funcționare la zi”, a declarat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.
Spațiul a fost inaugurat pe data de 20 mai, împreună cu inaugurarea celorlalte obiective care au rămas de finalizat în Complexul MOLDOVA; terenul de volei pe nisip, scena multifuncțională și spațiul de spectacole.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu