luni, 13 iulie 2015

Ghinion! Sunt de doua ori vipera!

In urma cu vreo doua zile... ghinion!!! M-am trezit cu blogul aici de fata sters de onorabilul domn Google fix aproape sub ochii mei. Cica n-as fi respectat conditiile "firmei"...
Ceea ce mi s-a parut ciudat a fost ca din trei bloguri pe care postam la momentul acela tocmai blogul "veninos" era sters de pe firmamentul blogosferei. Cum postez pe toate blogurile in aceleasi conditii si respectand aceleasi reguli, mi s-a parut firesc ca ori sa fie sterse toate blogurile, eventual intreg contul de Google, cu tot ce implica el, fie sa nu fie sters nimic.
A doua zi am deschis un blog similar, i-am dat un aspect cat mai asemanator cu blogul proaspat sters, si am inceput sa postez pe el. Aproape o dimineata ocupata pentru a pne vreo 14 postari pe noul blog, dupa ce l-am setat la fel ca pe celelalte bloguri. Sincer vorbind, dupa cateva ore de blogarit, pornind de la zero, am simtit ca imi ies ochii din cap si mi se impaienjeneste privirea. In ziua aceea aproape ca nu am mai postat mai nimic.
In ziua urmatoare am contestat decizia de stergere a blogului. Nu o data ci de vreo trei ori. Speram sa imi recuperez blogul; in fond era munca mea de ceva vreme. In fine, a doua zi am primit blogul inapoi, cu scuzele de rigoare si cu multumiri pentru rabdarea de care dadusem dovada...
Bineinteles ca noul blog "veninos" nici nu m-am gandit sa-l sterg, cel putin pe moment. Nu aveam puterea sa mai iau vreo decizie in sensul acesta.. Acum, daca ma gandesc mai bine, doua bloguri "cu venin" nu strica: am posibilitatea de a-mi descarca tensiunile si stresul de doua ori mai mult. Si o voi face aproape zilnic, ori de cate ori am ocazia sa am parte de subiecte demne de a produce venin.
Sper sa nu mai am parte de stergerea vreunui blog. Oricum rabdarea de a face altul si altul si de a le dezvolta e practic nelimitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu